Het Vitali Team

Met ons online en persoonlijke vitaliteitsprogramma is een nieuw creatief @home concept ontwikkeld waarmee alles en iedereen met elkaar verbonden is én blijft. Vanuit onze overtuiging en ondertussen ook ervaring weten wij dat vitale werknemers – los van alle andere voordelen – zorgen voor aantrekkelijke werkgevers. Samen creëren we een wereld waarin we het verschil maken. Simpel door mensen te binden, maar vooral ook te boeien.

Iets wat we doen met een team van pur sang professionals. Stuk voor stuk gedreven mensen die het beste uit andere mensen naar boven weten te halen. Ieder vanuit een eigen passie en discipline.

Zonder iemand binnen Vitali te kort te willen doen, stellen we ons kernteam hieronder graag aan je voor.

 

Blijf in balans met Kim

Gezonde keuzes maken is lastig, maar Kim en haar team adviseren je graag! Veel lichamelijke klachten kunnen door kleine aanpassingen in het eet- en leefpatroon al opgelost worden, ook zonder dat je die lekkere snack er voor moet laten. Zij reiken je de tools aan om een gezonder en vitaler leven te leiden.

 

Blijf verbonden met Ingrid

Het realiseren en faciliteren van onze processen is haar sterke kant. Door haar jarenlange ervaring als ondernemer denkt ze altijd een stap vooruit. Luisteren, meedenken en zoeken naar een persoonlijke oplossing voor jou zijn vanzelfsprekendheden in haar werkwijze. Altijd alles tot in de puntjes verzorgd, waarbij werkelijk niks aan het toeval wordt overgelaten.

 

Blijf vitaal met Ingrid

De positieve bijwerking van een gezonde thuiswerkplek op het menselijk lichaam wordt zwaar onderschat. Ingrid en haar team helpen jouw werkhouding en werkomgeving te optimaliseren zodat jij zonder (te veel) pijn en beperkingen de dag door komt. Zeker bij een zittend beroep ‘staan’ ze je graag bij!

 

 

Blijf in contact met Leon

Thuiswerken, voor velen de nieuwe permanente praktijk. Het biedt veel voordelen maar zeker ook nieuwe uitdagingen die een passende oplossing behoeven, zo dacht Leon. Als ondernemer en verbinder brengt hij jou samen met het Vitali team in contact met jezelf en je collega’s. En dit alles in een oplossing die aansluit bij de wensen en waarden van je eigen organisatie zodat we samen altijd een win-win kunnen realiseren.

 

X