Wat is Vitali?

In de kern bieden wij een online live vitaliteitsprogramma aan dat bedrijven beter en sterker maakt. Waarbij ‘The Magic’ wordt gecreëerd door de bijzondere manier waarop wij mensen op afstand met elkaar weten te verbinden alsof ze elkaar elke dag zien. Wat ook zo is, maar dan virtueel en online. Met interactieve en persoonlijke sessies bieden we iedereen in een organisatie de mogelijkheid om een eigen programma samen te stellen met keuzes aan activiteiten op het gebied van Beweging, Thuiswerkplek, Voeding, Leefstijl en Teambuilding. Zo raken we iedereen recht in het hart.

Ons Vitali programma is altijd persoonlijk en op maat. Samen nemen we alle wensen door en verwerken we dit in ons aanbod.

Elke training en ieder programma is live

Zonder enige arrogantie durven wij te stellen dat niemand anders doet wat wij doen. En zeker niet de manier waarop. Onze focus ligt op de vitaliteit van medewerkers en daarmee op de kracht van het individu binnen de teams waarbinnen zij opereren. Niks, maar dan ook echt niks, is pre-recorded of gescript. Al onze sessies en workshops zijn live, wat betekent dat de dynamiek van de groep elke training en ieder programma anders maakt. Onze trainers en coaches zijn stuk voor stuk mensen die zoeken naar verbondenheid en werken aan de kracht van de individu en het team.

 

You’re invited! VIT-proeverij

Als HR verantwoordelijke in een organisatie waar veel medewerkers thuiswerken, wil je natuurlijk liefst zelf ervaren welke impact Vitali heeft. Dus zou je liefst zelf eerst één van onze sessies willen meemaken en volgen. Dat begrijpen we en dus kan dat. We hebben hiervoor een zogenaamde VIT-proeverij ontwikkeld waarmee je samen met een paar collega’s kunt ‘ruiken’ aan ons concept. Een proeverij waarbij je zelf de 3 verslavende smaken kunt kiezen.

Een aanbod dat je eigenlijk met twee handen zou moeten willen aangrijpen, want mooier en uitdagender kunnen wij het niet voor je maken. Wij zijn er in ieder geval klaar voor, dus waar wacht je nog op? Schrijf je in!

Voor wat hoort wat

Op afstand betekent dat we elkaar minder vaak fysiek ontmoeten. Wat in letterlijke zin kan betekenen dat werknemers ook meer afstand voelen. Van collega’s, maar ook van de werkgever. En dat is natuurlijk het laatste waar je als werkgever op zit te wachten. Want we weten allemaal hoe moeilijk het is om in deze tijden goede mensen te vinden. Dus als het even kan, houden we vast aan onze kanjers en hebben we aandacht voor hun persoonlijke welzijn.

 

Interessanter en aantrekkelijker

Met Vitali geef je de hele organisatie een boost. De bereidheid om meer te investeren in personeel, maakt je al snel een aantrekkelijke werkgever. En dat geldt niet alleen voor bestaande medewerkers, want ook voor nieuw te werven kandidaten ben je plots een stuk interessanter. Ons unieke concept zal zeker gewaardeerd worden als een waardevol ‘cadeautje’ van de baas.

Een rondje van de zaak!

 

Doelgerichte aanpak

Elke stap die we zetten, zetten we samen. Wat betekent dat er eigenlijk niks gebeurd zonder dat dit is afgestemd met de HR afdeling. Alles wat we doen, is erop gericht om de vitaliteit van medewerkers te verhogen en om sociale contacten binnen de organisatie verder te verbeteren.

Kies je voor Vitali, dan zullen wij je vanuit onze zijde in actieve zin ondersteunen met een programma op maat, dat past bij jouw organisatie. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om sommige sessies ‘verplicht’ te maken voor het team of om individuele krachten extra aandacht te geven met doelgerichte één-op-één sessies. Al onze groepssessies zijn uiteraard alleen voor, met en samen met collega’s.

Om je up-to-date te houden plannen we periodiek een evaluatie. Een moment waarop we samen kijken hoe het programma werkt en of het goed past bij jouw organisatie. Bovendien ontvang je van ons ook rapportages met deelnamepercentages, puntenverbruik en de geboekte (vervolg-)sessies.

 

Hoe werkt het?

We gaan met Vitali voor kwaliteit in plaats van kwantiteit, waarbij we streven naar een transparant fair pricing model. Wij hanteren een model waarin we vooraf VIT punten leveren die de organisatie en/of haar medewerkers naar eigen inzicht vrij kunnen besteden. Vrijheid maakt je blij, wat geldt voor al onze Vitali diensten.

We streven met jouw team naar een perfecte balans, wat betekent dat we onze programma’s optimaal kunnen laten renderen bij een omvang vanaf ongeveer 25 ‘thuiswerkers’ die maandelijks tenminste 100 VIT punten inwisselen en besteden aan onze sessies. Wat niet betekent dat we kleinere klanten uitsluiten, want goed gemotiveerde personeelsleden zijn overal goud waard. We komen er samen vast wel uit.

Hou er in ieder geval rekening mee dat je binnen een optimaal programma iedere maand tenminste 100 VIT punten per medewerker reserveert en beschikbaar stelt.

 

Onze abonnementen

Als je ondertussen al zo ver omlaag bent gescrold, dan ben je klaar voor een volgende stap. Wat betekent dat we je graag een passend aanbod doen. Waarbij je in basis kunt kiezen uit twee verschillende abonnementen. Engage of Motivate. Welke keuze je ook maakt, in beide varianten gaan de VIT punten naar jou als organisatie met de vrijheid om die naar eigen inzicht beschikbaar te stellen aan medewerkers. Wat betekent dat jij ‘total control’ hebt. Binnen jouw eigen en volledig gepersonaliseerde ‘klantportaal’ hebben medewerkers direct toegang tot de voor en door jullie samengestelde programmering. Met uiteraard ook voor hen weer de vrijheid om zich in te schrijven voor de sessies die zij interessant en leuk vinden.

Maar zoals vaak, is niets in beton gegoten. We hebben dan ook nog meer dan genoeg aanvullende ideeën en producten voor jou en jouw organisatie op de plank liggen. Je budget is het plafond, maar denk aan yogamatten, drinkbekers of ergonomische bureaustoelen. Wij kunnen je leven zo makkelijk en aangenaam maken als jij wilt. Wij regelen het, zonder omkijken. Samen maken we er een klein online thuisfeestje van en zorgen we ervoor dat jouw medewerkers vol enthousiasme genieten van onze programma’s en – als klapper op de vuurpijl – zich zwaar gewaardeerd voelen binnen jouw organisatie.

Engage abonnement

Kies je voor Engage, dan kies je ervoor dat medewerkers iedere maand opnieuw een vast aantal VIT punten ontvangen waarmee zij zelf live sessies met collega’s kunnen boeken die hun hart sneller laat slaan. Hoewel we het ons niet kunnen voorstellen, maar stel dat er ‘punten’ over blijven, dan kunnen ook deze worden meegenomen naar een volgende periode. No problemo! Zoals eigenlijk alles heel makkelijk en soepeltjes werkt met Vitali.

Motivate abonnement

Als organisatie wil jij je toppers gericht belonen en motiveren. Motivate maakt dit mogelijk doordat je per kwartaal een vast aantal VIT punten inkoopt die je naar eigen inzicht kunt verdelen over de teams of medewerkers om hun successen te vieren. Vind je dit lastig, dan helpen wij je graag in het maken van de juiste keuzes, want ook daar hebben we specialisten voor.

Niet verbruikte VIT punten nemen we mee naar het volgende kwartaal. Wat betekent dat er geen punt verloren gaat. Deze kunnen bijvoorbeeld door jou worden ingezet voor extra teambuildingsactiviteiten.

X