Stay healthy. Stay in shape.

Onze trainers en coaches kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Ze zullen er alles aan doen om jou je beter te laten voelen zodat je lekker in je vel zit. Iets wat we onder andere doen met een deskundig voedingsadvies op holistische basis. Gecombineerd met handige handvaten voor de invulling van je dagelijkse ritme en leven.

Vanuit onze visie op voeding maken wij je bewust van keuzes. Gezonde, als ook ongezonde keuzes. Waarbij er uiteraard nog altijd ruimte is voor guilty pleasures, want die hebben wij ook. Met mate dan wel, want we gaan samen op zoek naar balans. Gezondheidsproblemen die je ervaart zoals overgewicht, darmkrampen, een slechte stoelgang of slechte huid (de spiegel van je gezondheid) kunnen we vaak middels eenvoudige, maar smaakvolle aanpassingen in je voedsel- en eetpatroon oplossen. Gezonder en vaak ook nog lekkerder.

Omdat we allemaal – gelukkig maar – echt anders zijn, zijn onze adviezen voor iedereen ook echt anders. We variëren met de schijf-van-vijf, vegetarisch, suikervrij, keto, koolhydraatarm, intermittent fasting en alles wat eten leuk en afwisselend maakt.

Consult analyse eetpatroon

Wil jij met een live coach aan de slag met je eetpatroon en kijken hoe je hierin verbeteringen aan kunt brengen? Dan is deze sessie helemaal geschikt voor jou. Aan de hand van een vooraf door jou ingevuld eetdagboek brengen wij je eetpatroon in kaart en gaan we je helpen met jouw persoonlijke doelen.

1 uur
125 VIT punten (1 op 1)

Workshop etiket lezen

Wanneer je in de supermarkt loopt vliegen de uitnodigende verpakkingen en gezondheidsclaims je om de oren. Je probeert gezonde keuzes te maken, maar je weet eigenlijk niet goed waar je precies op moet letten. Deze enerverende workshop helpt je door de bomen het bos weer te zien en zorgt voor gezondere en bewustere keuzes in de toekomst.

1 uur
25 VIT punten (groep) 

Workshop gezonde snacks

Herken je dit? Bijna einde van de werkdag of ’s avonds op de bank, je hebt trek …. Met deze interactieve workshop geven wij je een heleboel lekkere en gezonde tips en gaan we je verlossen van die vervelende snack attacks.

30 minuten
12,5 VIT punten (groep)

 

Voedingsschema op maat

Voeding is de basis voor onze gezondheid. Maar moet je je nou focussen op calorieën, koolhydraten, vetten of eiwitten? Ieder lichaam is uniek en werkt net anders. Wij maken een voedingsschema op maat passend bij jouw specifieke doel. Zo eet je gezond en bereik je makkelijker je doel.

n.v.t.
60 VIT punten (1 op 1)

X