Stay healthy. Stay in shape.

Onze trainers en coaches kunnen niet wachten om met jou aan de slag te gaan. Ze zullen er alles aan doen om jou je beter te laten voelen zodat je lekker in je vel zit. Iets wat we onder andere doen met een deskundig voedingsadvies op holistische basis. Gecombineerd met handige handvaten voor de invulling van je dagelijkse ritme en leven.

Vanuit onze visie op voeding maken wij je bewust van keuzes. Gezonde, als ook ongezonde keuzes. Waarbij er uiteraard nog altijd ruimte is voor guilty pleasures, want die hebben wij ook. Met mate dan wel, want we gaan samen op zoek naar balans. Gezondheidsproblemen die je ervaart zoals overgewicht, darmkrampen, een slechte stoelgang of slechte huid (de spiegel van je gezondheid) kunnen we vaak middels eenvoudige, maar smaakvolle aanpassingen in je voedsel- en eetpatroon oplossen. Gezonder en vaak ook nog lekkerder.

Omdat we allemaal – gelukkig maar – echt anders zijn, zijn onze adviezen voor iedereen ook echt anders. We variëren met de schijf-van-vijf, vegetarisch, suikervrij, keto, koolhydraatarm, intermittent fasting en alles wat eten leuk en afwisselend maakt.

Eet je bloedsuikerspiegel stabiel

1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes met diverse vervelende klachten. In deze groepssessie bekijken we het fysiologische aspect van je bloedsuikerspiegel en gaan we dieper in op hoe je met kleine aanpassingen zelf je bloedsuikerspiegel kunt stabiliseren of verlagen.

 30 minuten
 18 VIT punten (groep) 

Workshop gezonde winterkost

Vaak wordt winterkost geassocieerd met ongezond eten. In deze interactieve workshop brengen we daar verandering. Met tips en tricks en een paar heerlijke recepten leren we je waarom winterkost juist goed voor je is en wat de beste manier is om een gezonde winterkost op tafel te zetten.

 30 minuten
 18 VIT punten (groep) 

Houd je hart gezond

In deze sessie behandelen we de speciale aandachtspunten die van grote invloed zijn op je hart zoals bewegen, roken, alcohol, stress, macro’s in voeding en erfelijkheid. Leer wat je zelf kunt doen om je hart preventief gezond te houden.

30 minuten
18 VIT punten (groep) 

Eet je hart gezond

Je hart is je belangrijkste spier, maar hoe houden we deze vitaal en in goede conditie? In deze sessie gaan we kort in op de fysiologie van het hart en leer je hoe je zelf je hart gezond kunt houden met bepaalde voeding.

30 minuten
18 VIT punten (groep) 

Boost je weerstand

De R zit in de maand. Hoog tijd om je weerstand te verhogen of optimaal te houden om zo de herfstbuien en wintervlagen te kunnen trotseren zonder ziek te worden. In deze sessie leer je hoe je op een natuurlijke manier je weerstand een boost kan geven.

30 minuten
18 VIT punten (1 op 1)

 

Workshop gezonde lunch

Wil je eens een keer iets anders dan die boterham met (pinda-)kaas voor de lunch? Interactief gaan we met elkaar aan de slag met gezonde, makkelijke en inspirerende lunches. Schuif die boterham maar aan de kant!

1 uur
30 VIT punten (groep)

 

Voedingsschema op maat

Voeding is de basis voor onze gezondheid. Maar moet je je nou focussen op calorieën, koolhydraten, vetten of eiwitten? Ieder lichaam is uniek en werkt net anders. Samen plannen we eerst een half uurtje in om te bespreken wat jouw wensen en doelen zijn. Daaruit volgt een voedingsschema op maat waarmee je aan de slag kunt.

intake 30 minuten + voedingsschema
130 VIT punten (1 op 1)

 

Consult analyse eetpatroon

Wil jij met een live coach aan de slag met je eetpatroon en kijken hoe je hierin verbeteringen aan kunt brengen? Dan is deze sessie helemaal geschikt voor jou. Aan de hand van een vooraf door jou ingevuld eetdagboek brengen wij je eetpatroon in kaart en gaan we je helpen met jouw persoonlijke doelen.

1 uur
130 VIT punten (1 op 1)

Workshop gezonde snacks

Herken je dit? Bijna einde van de werkdag of ’s avonds op de bank, je hebt trek …. Met deze interactieve workshop geven wij je een heleboel lekkere en gezonde tips en gaan we je verlossen van die vervelende snack attacks.

1 uur
30 VIT punten (groep)

 

Workshop etiket lezen

Wanneer je in de supermarkt loopt vliegen de uitnodigende verpakkingen en gezondheidsclaims je om de oren. Je probeert gezonde keuzes te maken, maar je weet eigenlijk niet goed waar je precies op moet letten. Deze enerverende workshop helpt je door de bomen het bos weer te zien en zorgt voor gezondere en bewustere keuzes in de toekomst.

1 uur
30 VIT punten (groep) 

Workshop vitale BBQ

Barbecueën is hot, maar niet altijd even gezond. Met onze tips en heerlijke recepten leren wij je betere keuzes te maken tijdens het barbecueën. Laat de zomer maar komen!

1 uur
30 VIT punten (groep) 

X