Teamwork makes the dream work

Het meeste werk in organisaties wordt in teamverband verzet. Wat betekent dat het functioneren van ‘het team’ belangrijk is. Zo niet essentieel. Iets wat in sommige teams vanzelf gaat en in sommige teams minder of zelfs faliekant mislukt. En zeker omdat we nu veel met elkaar op afstand werken, heeft ‘het team’ aandacht nodig.

Maar wat zijn onmisbare bouwstenen voor een (top)team? Kunnen we op elkaar rekenen en werken we wel goed samen?

Onze trainers en coaches verbeteren je contacten met én binnen het team door meer “wij” momenten te creëren met energieke teambuilding activiteiten. Afwisselend met verschillende leuke en uitdagende spellen die tot de verbeelding spreken. Vanuit Vitali ondersteunen wij teams en de verschillende teamleden om samen tot grote hoogte te kunnen stijgen. Op een manier die werken leuk maakt en samenwerken een feestje. Ook al zijn en werken we op afstand van elkaar.

Together we are more!

Koffiemomentje

Een gezellig online momentje met je collega’s. Even kort een klein kwartiertje samen relaxed kletsen over een leuk, afwisselend en inspirerend thema. Uiteraard live begeleid door één van onze coaches.

15 minuten
12 VIT punten (groep)

Vitaliteitsquiz

Vitaliteit is heel veel meer dan de 10 letters die je nodig hebt om dit woord te schrijven. Binnen deze sessie verkennen en belichten we op een leuke manier alles wat met vitaliteit te maken heeft door middel van verrassende ‘feit of fabel’ vragen. Verzekerd van een hoge fun factor, samen online met je collega’s!

60 minuten
18 VIT punten (groep)

Het complimentenspel

Leer je collega’s (nog) beter kennen in een relaxte omgeving met het Vitali complimentenspel. Het spel zorgt voor plezier en verbinding met elkaar en helpt je om op een positieve manier te leren kijken naar de ander en de aandacht te vestigen op positieve dingen.

1 uur
18 VIT punten (groep)

Wie ben ik? Wat ben ik?

Een oude bekende in een nieuw vitaal jasje … Je speelt met z’n allen in teamverband dit hilarische spel en raadt zo snel mogelijk wie of wat onze coach is, waarbij een link wordt gelegd naar vitaliteit.

30 minuten
12 VIT punten (groep)

X