Feel good. Feel alive.

Binnen Vitali hebben we doordachte programma’s ontwikkeld waardoor jij je energieker voelt, beter slaapt en daardoor makkelijker en beter kunt focussen op wat belangrijk is. En vooral ook wat niet.

We gaan werken aan je vitaliteit, brengen je stress levels terug naar verantwoorde niveaus en zorgen ervoor dat jij je fitter voelt. We zoeken samen naar hernieuwbare energiebronnen die jou iedere dag opnieuw de kans geven om samen met jouw collega’s op verantwoorde wijze de wereld te veroveren.

Dit betekent dat we samen op zoek gaan naar balans. Een balans waarin jij je thuis voelt. We werken samen aan je fysieke gesteldheid en daarmee jouw gezondheid. Als jij openstaat voor verandering, dan coachen wij jou op afstand zodat je weer bruist van energie en iedere werkdag fluitend door komt.

Persoonlijk vitaliteitsplan

Vind je het lastig om te kiezen welke sessies het beste bij jou passen of waar je mee moet starten? We helpen je graag verder! Met deze 1 op 1 sessie kijken we samen naar jouw persoonlijke situatie en wat voor jou belangrijk is. In combinatie met een vitaliteitsmeting geven we je gericht advies welke (volgorde van) sessies het beste bij je passen om je doelen te bereiken. Een ideale start om je vitaliteit te verbeteren!

 1 uur
 130 VIT punten (1 op 1)

 

Vitaliteitscoaching

Vitaal zijn betekent dat je optimaal functioneert zowel mentaal, emotioneel als in maatschappelijke zin. In deze sessie gaan we bewustwording creëren door de vitaliteitspiramide met je door te nemen. Aan de hand van de 6 belangrijkste levensgebieden (zinvol leven, sociaal netwerk, positief denken, herstelmomenten, beweging en voeding) bepalen we jouw persoonlijke (dis)balans. We geven je praktische adviezen waarmee je zelf aan de slag kunt. Make yourself a priority!

*Wij adviseren minimaal 2 sessies te volgen (1x per maand)

1 uur
130 VIT punten (1 op 1) 

 

Bodyscan

Met de geleide bodyscan meditatie ga je jezelf mentaal scannen en word je je bewust van elk deel van je lichaam. Hierbij kan je pijn of spanning opmerken en knelpunten aanpakken. Het is een goede manier om spanning los te laten. De meditatie brengt je weer in balans en terug bij jezelf.

15 minuten
12 VIT punten (groep) 

Breath work

Samen laten we voor heel even de hectiek van de werkdag achter je. Laat jezelf meenemen naar een juiste manier van ademen door verschillende ademhalingsoefeningen te doen. De opgebouwde druk, nervositeit en spanning voel je langzaam van je afglijden terwijl de stress uit je lichaam verdwijnt.

 15 minuten
12 VIT punten (groep) 

Webinar vitality

Ben jij vitaal? Of zou je best nog wat tips kunnen gebruiken om je vitaliteit te verbeteren? Met deze webinar maak je op een ontspannen manier kennis met de vitaliteitspiramide. We gaan in op de 6 elementen (zinvol leven, sociaal netwerk, positief denken, herstelmomenten, beweging en voeding) en geven je tips en tricks om zelf mee aan de slag te gaan.

1 uur
30 VIT punten (groep) 

 

Workshop slaap en vitaliteit

Heb je moeite met concentreren? Heb je al een tijdje een kort lontje? Komt er weinig uit je handen? Grote kans dat je te weinig slaapt of dat de kwaliteit van je slaap onvoldoende is. Met deze workshop leer je met praktische tips je slaap te verbeteren.

30 minuten
18 VIT punten (groep) 

Workshop mindfulness & ademhaling

Op een interactieve manier werken we live samen aan het verbeteren van je immuunsysteem, maar leren wij je ook hoe jij je hartslag en je bloeddruk kunt reguleren. Spanning en stress nemen af door dingen ‘los te laten’, je gedachten te ordenen en rustmomenten te creëren. Doen we dit goed, dan zul je merkbaar beter slapen, minder (snel) last van hoofdpijn hebben en je concentratie vermogen verder verbeteren. De workshop mindfulness & ademhaling is opgesplitst in 2 delen van 30 minuten.

30 minuten per workshop
18 VIT punten (groep) per workshop

 

Workshop stress en vitaliteit

Stress … Iedereen heeft er wel eens last van. De één kan er beter mee omgaan dan de ander. Maar wat is het eigenlijk? Wil je de symptomen leren herkennen, begrijpen wat er gebeurt in je lichaam en praktische tips ontvangen hoe je dit kunt verminderen? Meld je dan aan voor deze interactieve workshop.

 30 minuten
18 VIT punten (groep) 

 

Coaching sessie minder drinken

Af en toe een biertje, wijntje of borreltje moet kunnen. Zorg wel dat je het gezellig en gezond houdt, dan blijft het ook lekker. Ben je benieuwd wat alcohol met je doet of heb je behoefte aan tips voor meer evenwicht? Volg dan deze persoonlijke 1 op 1 sessie.

30 minuten
68 VIT punten (1 op 1) 

Coaching sessie stoppen met roken

Baal je ontzettend dat je nog steeds rookt en ben je er écht klaar mee? Doe mee met deze coaching sessie stoppen met roken en laat je door ons motiveren en ondersteunen. Samen trekken we je er door heen! Wedden dat het lukt?

30 minuten
18 VIT punten (groep) of 68 VIT punten  (1 op 1)

X