Boost your energy

We weten allemaal wel dat beweging cruciaal is. Toch zitten we te veel en te vaak stil. Achter ons bureau, in de auto, voor de tv en tijdens meetings. Bewegen is bevorderlijk voor je lichaam en geest en daarmee o zo belangrijk. Bovendien neemt de kans op kanker, dementie, hart- en vaatziekten of diabetes type 2 aanzienlijk af als je voor voldoende beweging in je leven zorgt.

We hoeven je zeker niet te vertellen dat een organisatie er enorm bij gebaat is als je werknemers fit zijn. Een fitte werknemer voelt zich zowel fysiek als mentaal goed en begint met plezier, zin en vol energie aan zijn werk. Dit wil jij toch ook voor jouw werknemers?

Wij helpen je om dit doel te bereiken. Onder andere door af en toe je werkdag te onderbreken met een korte bewegingssessie. Intensief of relaxed, aan jou de keuze. Voor elk niveau en voor elke leeftijd. Niet iedereen is van nature namelijk een fanatieke sporter. Bovendien heeft niet iedereen zin om na een sessie een douche te moeten nemen.

Op een laagdrempelige en speelse manier zetten we de groep in beweging. Samen met je collega’s. Laad jezelf op en voel de energie door je lichaam stromen. Let’s do this!

 

X