Werkplezier door passie en verbinding

Hoe begin jij je dag voordat je aan je thuiswerkplek aanschuift? Ben je opgestaan met een blij gevoel? Heb je vandaag verbinding met je collega’s, misschien een teamoverleg of even een koffie chat?

Zelf stond Ingrid, één van de partners binnen Vitali, vandaag heel blij op omdat ze sinds lange tijd weer met een zeer gedreven team van para sporters op pad mocht.  Ze is op het Paralympisch kwalificatie toernooi tafeltennis in Slovenië met gehandicapte sporters die de afgelopen maanden met veel passie en soms een beetje tegenzin alles op alles hebben gezet om het laatste ticket naar Tokio in de wacht te slepen.

Haar taak is deze sporters te begeleiden om zo fit en optimaal mogelijk te kunnen presteren. Daar krijgt ze energie van! Net zoals Ingrid en haar team bij ons ook de deelnemers adviseert zo plezierig en gezond mogelijk thuis te werken.

Vreemde vergelijking zou je zeggen, maar nee … Wat Ingrid ziet in Slovenië is passie voor de sport, verbondenheid met mede sporters uit de hele wereld en veel plezier in wat men doet! Iedereen is zelf verantwoordelijk hoe die zijn of haar dag begint.

Zorg dus dat je met plezier je werk kunt doen en blijf verbonden met je collega’s!

 

 

X