Hoe zit het met jouw werkplezier?

Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten, je zet je favoriete muziekje aan en je werkdag kan beginnen. Voor velen is deze start van de dag al voldoende om op een plezierige manier aan je werk te beginnen.

Maar wat maakt nou dat werknemers werkplezier ervaren? Een goed salaris alleen is niet voldoende om met een lach je werkdag te starten. Naast passie voor je werk, een goede werkplek en de kansen voor persoonlijke ontwikkeling is de werksfeer en verbondenheid op de werkvloer hetgeen wat voor werknemers heel belangrijk is om plezier te ervaren. In deze corona pandemie is dit laatste een uitdaging. Veel werknemers werken meer of alleen maar vanuit thuis en missen daarbij het fysieke contact met het bedrijf en de collega’s.

Is bij jou de verbondenheid wat zoek geraakt? Neem zelf het initiatief en ga je collega’s online opzoeken voor een koffiemomentje of een vrijmibo. Zorg ervoor dat je betrokken blijft en iedere dag met een lach je werk begint. Jouw mindset zorgt al voor de eerste stap naar meer werkplezier.

Geniet van je werkdag en vergeet niet af en toe te lachen!

 

X