Stay ahead. Keep on moving.

Beweging is cruciaal. Voor iedereen. Het geeft je energielevels een boost en het verbetert je vitaliteit. Hoe vitaal jij je voelt is echter persoonlijk en verschilt bij ieder mens. Reden dat wij onze Vitali programma’s persoonlijk en met maatwerk insteken. Hoewel je samen met je collega’s traint, houden we binnen onze lessen rekening met jouw niveau en misschien ook – als dat nodig zou zijn – leeftijd. Op een laagdrempelige en speelse manier zetten we de groep in beweging en gaan we in sportief opzicht samen aan de gang. En waar je in beginsel misschien nog moeite hebt om ons tempo conditioneel bij te benen, beloven wij je dat wij je er zonder enige twijfel doorheen trekken. Ons doel is namelijk om jou beter en fysiek sterker te maken.

En waarom is beweging zo belangrijk?

We zitten te veel en te vaak stil. Achter ons bureau, in de auto en tijdens meetings. Bewegen is bevordelijk voor je lichaam en geest. Ongeacht je leeftijd, vaar je daar wel bij. De voordelen zijn amper op te noemen, maar als je voor voldoende beweging in je leven zorgt, kunnen wij je beloven dat de kans op kanker, dementie, hart- en vaatziekten of diabetes type 2 aanzienlijk wordt verlaagd. So let’s get to work!

BBB wintereditie

Ga jij op wintersport of wil je gewoon lekker fit worden of blijven tijdens de donkere dagen? Doe dan mee met onze BBB wintereditie en versterk je benen, billen en buik met verschillende oefeningen.

Trek een lekkere sportoutfit aan, zorg voor voldoende water en leg een handdoek klaar. Na de workout is het tijd voor een verkwikkende douche die er voor zorgt dat jij de rest van de dag weer helemaal READY bent.

intensief
 30 minuten
15 VIT punten (groep)

The Zen Workout

Go with the flow! In een uitdagende live sessie stretchen wij je lichaam en werken we aan je flexibiliteit en uithoudingsvermogen in een combinatie van yoga Asana en ademhalingsoefeningen. Een heerlijke meditatie die je de noodzakelijke rust geeft en stress wegneemt als sneeuw voor de zon. Trek je schoenen uit en doe mee!

relaxed
30 minuten
15 VIT punten (groep)

Let’s Kick It

Kick the day! In een live sessie ga je op heerlijke beats los met je personal trainer die jou op een speelse manier de technieken bijbrengt van het kickboksen. Samen verbranden we realtime calorieën terwijl jij samen met je collega’s aan je uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit werkt.

Ben je er klaar voor? Trek een lekkere sportoutfit aan, zorg voor voldoende water en leg een handdoek klaar. Samen gaan we ervoor! Na de workout is het tijd voor een verkwikkende douche die er voor zorgt dat jij de rest van de dag weer helemaal READY bent.

intensief
30 minuten
15 VIT punten (groep)  

Stretch Out

In een livestream is het tijd voor een serie oefeningen nadat je weer (te) lang achter je beeldscherm hebt gezeten. Doe mee met deze interactieve Stretch Out sessie en maak samen met je collega’s energieke rek en strek oefeningen. Door je lichaam te stretchen kun je met nieuwe energie de rest van de dag aan. Laad jezelf op en voel de energie door je lichaam stromen.

relaxed
15 minuten
10 VIT punten (groep)

Energy Boost

Middels een interactieve live and kicking sessie geven we je energielevels een ongekende boost. Iets wat we doen met zogenaamde HIIT training waarin we los gaan met inspirerende workout oefeningen.  Wat in eerste instantie misschien energie kost, levert je uiteindelijk extra energie op.

We raden je aan een lekkere sportoutfit aan te trekken, te zorgen voor een fles water binnen handbereik en een handdoek… want we laten je zeker weten zweten!

intensief
30 minuten
15 VIT punten (groep) 

Calm Down

Laat je voor heel even tijdens je werkdag meenemen naar een realtime Calm Down moment. Samen met jouw hulp brengen we rust in het team en laten we voor heel even de hectiek van je werkdag achter je. De opgebouwde druk, nervositeit en spanning voel je langzaam van je afglijden terwijl de stress uit je lichaam verdwijnt. Kom tot rust en kom als team nader tot elkaar.

Kleed je vooral comfortabel, trek je schoenen uit en eet niet te zwaar voor deze sessie.

 relaxed
15 minuten
10 VIT punten (groep) 

Core Strength Up

Boost your core strength! Online en realtime is het tijd voor het bekende buikspierkwartiertje. Maar dan in een geheel nieuw jasje. In deze training werken en versterken we je houding en verbranden we als kers op de taart ook nog eens een lekkere hoeveelheid calorieën.

Trek een lekkere sportoutfit aan, zorg voor voldoende water en leg een handdoek klaar.

intensief
15 minuten
10 VIT punten (groep) 

Energy Up

Boost up your energy! Feel the blood flowing and get more done! D.m.v. een HIIT training wordt jouw energie naar een nieuw level getild.  Heerlijk om even je hoofd leeg te maken en weer fris aan de slag te kunnen.

Trek een lekkere sportoutfit aan, zorg voor voldoende water en leg een handdoek klaar. Neem na de workout een heerlijke douche en je bent READY voor de rest van je dag!

intensief
15 minuten
10 VIT punten (groep) 

BBB (Benen Billen Buik)

Train your butt! Met verschillende oefeningen trainen we je benen, billen en buik. Alles om jouw werkhouding te verbeteren en rugklachten te voorkomen. Misschien in eerste instantie met een beetje spierpijn, maar uiteindelijk zit je echt heel veel lekkerder achter je computer.

Trek een lekkere sportoutfit aan, neem water en een handdoek mee en samen gaan we ervoor! Neem na de workout een heerlijke douche en je bent weer helemaal klaar voor een nieuwe dag!

Intensief
30 minuten
15 VIT punten (groep) 

Dance your heart out

Gevoerd door een heerlijke beat, gaan we samen een dance workout doen. Deze laagdrempelige workout is gemakkelijk te volgen voor iedereen, maar ook heerlijk uitdagend. Plezier maken en werken aan je lichaam in één, kom je ook?

Trek een lekkere sportoutfit aan, neem water en een handdoek mee en samen gaan we ervoor! Neem na de workout een heerlijke douche en je bent READY voor de rest van je dag! Let’s have some fun!

 intensief
 30 minuten

15 VIT punten (groep) 

Animal flow

Wil je eens een keertje iets anders op het gebied van bewegen? Schrijf je dan in voor de sessie Animal flow. Met een combinatie van yoga, breakdancing, capoeira en gymnastiek gaan we op blote voeten een serie oefeningen uitvoeren die allemaal op of laag boven de grond plaatsvinden. Hiermee train je je flexibiliteit, mobiliteit en kracht wat zorgt voor een zo soepel mogelijk lichaam.

Trek een lekker sportoutfit aan, zorg voor voldoende water en leg een handdoek klaar. Neem na de workout een heerlijke douche en je bent READY voor de rest van je dag!

intensief
 30 minuten
15 VIT punten (groep)

 

Oefensessie Energy Boost/BBB

Leer de techniek achter verschillende oefeningen, zodat je perfect voorbereid mee kunt doen aan onze Energy Boost en BBB (buik-billen-benen) workouts.

Trek een lekkere sportoutfit aan, neem water en een handdoek mee en samen gaan we ervoor! Neem na de workout een heerlijke douche en je bent READY voor de rest van je dag!

intensief
30 minuten
55 VIT punten (1 op 1) 

 

Oefensessie Stretch Out/The Zen Workout

Leer de techniek achter verschillende oefeningen, zodat je perfect voorbereid mee kunt doen aan The Zen Workout en Stretch Out training. We nemen je mee in de wondere wereld van wat jouw lichaam en geest allemaal kan.

Trek een lekkere outfit aan en eet niet te zwaar voor de sessie.

 relaxed
 30 minuten
15 VIT punten (groep)

X