Stay ahead. Keep on moving.

Beweging is cruciaal. Voor iedereen. Het geeft je energielevels een boost en het verbetert je vitaliteit. Hoe vitaal jij je voelt is echter persoonlijk en verschilt bij ieder mens. Reden dat wij onze Vitali programma’s persoonlijk en met maatwerk insteken. Hoewel je samen met je collega’s traint, houden we binnen onze lessen rekening met jouw niveau en misschien ook – als dat nodig zou zijn – leeftijd. Op een laagdrempelige en speelse manier zetten we de groep in beweging en gaan we in sportief opzicht samen aan de gang. En waar je in beginsel misschien nog moeite hebt om ons tempo conditioneel bij te benen, beloven wij je dat wij je er zonder enige twijfel doorheen trekken. Ons doel is namelijk om jou beter en fysiek sterker te maken.

En waarom is beweging zo belangrijk?

We zitten te veel en te vaak stil. Achter ons bureau, in de auto en tijdens meetings. Bewegen is bevordelijk voor je lichaam en geest. Ongeacht je leeftijd, vaar je daar wel bij. De voordelen zijn amper op te noemen, maar als je voor voldoende beweging in je leven zorgt, kunnen wij je beloven dat de kans op kanker, dementie, hart- en vaatziekten of diabetes type 2 aanzienlijk wordt verlaagd. So let’s get to work!

The Zen Workout

Go with the flow! In een uitdagende live sessie stretchen wij je lichaam en werken we aan je flexibiliteit en uithoudingsvermogen in een combinatie van yoga Asana en ademhalingsoefeningen. Een heerlijke meditatie die je de noodzakelijke rust geeft en stress wegneemt als sneeuw voor de zon. Trek je schoenen uit en doe mee!

relaxed
30 minuten
18 VIT punten (groep)

 

Let’s Kick It

Kick the day! In een live sessie ga je op heerlijke beats los met je personal trainer die jou op een speelse manier de technieken bijbrengt van het kickboksen. Samen verbranden we realtime calorieën terwijl jij samen met je collega’s aan je uithoudingsvermogen, coördinatie en flexibiliteit werkt.

Ben je er klaar voor? Trek een lekkere sportoutfit aan, zorg voor voldoende water en leg een handdoek klaar. Samen gaan we ervoor! Na de workout is het tijd voor een verkwikkende douche die er voor zorgt dat jij de rest van de dag weer helemaal ready bent.

intensief
30 minuten
18 VIT punten (groep)  

Stretch Out

In een livestream is het tijd voor een serie oefeningen nadat je weer (te) lang achter je beeldscherm hebt gezeten. Doe mee met deze interactieve Stretch Out sessie en maak samen met je collega’s energieke rek en strek oefeningen. Door je lichaam te stretchen kun je met nieuwe energie de rest van de dag aan. Laad jezelf op en voel de energie door je lichaam stromen.

relaxed
15 minuten
12 VIT punten (groep)

Energy Boost

Middels een interactieve live and kicking sessie geven we je energielevels een ongekende boost. Iets wat we doen met zogenaamde HIIT training waarin we los gaan met inspirerende workout oefeningen.  Wat in eerste instantie misschien energie kost, levert je uiteindelijk extra energie op.

We raden je aan een lekkere sportoutfit aan te trekken, te zorgen voor een fles water binnen handbereik en een handdoek… want we laten je zeker weten zweten!

intensief
30 minuten
18 VIT punten (groep) 

 

TLC workout

Geef jezelf Tender Loving Care met deze TLC workout. Met lage intensiteit trainen we met aandacht en combineren we kracht, stabiliteit en mobiliteit. Met deze workout zal je energielevel gaan stijgen.

Trek comfortabele kleren aan en doe mee!

relaxed
30 minuten
18 VIT punten (groep) 

Pilates

Versterk je lichaam en maak jezelf soepeler met deze Pilates sessie. Het is een ideale bewegingsvorm voor als je de hele dag achter de computer zit. Het helpt je houding te verbeteren en om rug- en nekklachten te verhelpen en te voorkomen. Samen werken we aan het vinden van het evenwicht tussen lichaam en geest en de verbinding tussen kracht, flexibiliteit en controle.

Trek een lekkere sportoutfit aan, neem water en een handdoek mee en zorg dat je klaar staat!

relaxed
 30 minuten

18 VIT punten (groep) 

Summerproof moves

In de zomer willen we graag comfortabel en zelfverzekerd rond kunnen lopen in een jurkje, korte broek of in onze zwemkleding. In de Summerproof sessie gaan we los met inspirerende workout oefeningen die je lichaam steviger en sterker maken.

Trek een lekkere sportoutfit aan, zorg voor voldoende water en leg een handdoek klaar. Samen gaan we knallen! Na de workout is het tijd voor een verkwikkende douche die er voor zorgt dat jij de rest van de dag weer helemaal ready bent.

 intensief
 30 minuten

 18 VIT punten (groep) 

 

X